Kaj počnemo

V želji po visoki kakovosti izdelave ter približevanju željam svojih strank se odlikujemo po izdelavi tako standardnega kot tudi unikatnega stavbnega in notranjega pohištva, izdelanega povsem po željah in specifikacijah naročnikov.

Notranje ter stavbno pohištvo je lahko izdelano tako v klasičnem kot tudi modernem stilu ter v celoti prilagojeno prostoru oziroma specifični situaciji – točno tako kot ste si zamislili.

Spalnice

Spalnica je v našem domu prostor sproščanja in miru, zato je pomembno, da jo opremimo kvalitetno in po lastnem okusu. V naši široki ponudbi kakovostne opreme najdete vse potrebno pohištvo, da si pričarate spalnico po svoji meri. Temelje dobrega počutja postavite s kvalitetnim posteljnim okvirom in ležiščem, nadaljujte pa z izbiro kakovostnih, modernih in funkcionalnih garderobnih omar oziroma celotnimi pohištvenimi sestavi.

Kuhinje

Kuhinja je najpomembnejši prostor vsakega doma. Kuhinja je prostor, kjer ustvarjamo, kuhamo in okušamo svoje umetnine, pečemo in nestrpno gledamo v pečico, se družimo z najdražjimi in skupaj ustvarjamo spomine. Vsaka kuhinja je unikatna, saj jo poleg materiala, oblik, barv in postavitve definirajo predvsem njeni uporabniki. Kuhinja za 12 lačnih oči je zagotovo večja in prostornejša kot tista za 2, poleg tega je zagotovo pogosteje v uporabi.

Mi vam bomo z veseljem stali ob strani in vas pospremili od ideje preko načrtovanja vse do montaže. Zagotovo boste našli kuhinjo, ki vam je pisana na kožo, hkrati pa izbrali kakovostne in obstojne materiale.

Dnevne sobe

Dnevna soba je osrednji prostor vsakega doma. Je prostor, kjer se družimo in sproščamo, zato je najbolje izbrati takšno opremo, ki vpliva na naše dobro počutje. Pri nas najdete pohištvo vrhunskih proizvajalcev po ugodni ceni. V naši široki ponudbi opreme dnevne sobe lahko izbirate med različnimi stili, barvami in materiali. Poleg stilsko oblikovanih sedežnih garnitur so za vaš dnevni prostor pri nas na voljo tudi kakovostni dnevnosobni sestavi, klubske mizice, TV elementi, komode in vitrine ter stilsko raznoliki sestavljivi programi pohištva. Opremljanje doma še nikoli ni bilo tako preprosto!

Stopnice

Če prenavljate ali opremljate dom, naj vaše prostore lepo dopolnijo stopnice, kombiniranje s kovinskim ogrodjem in lesom. Poskrbite za prihranek prostora in lepo povezavo med nadstropji s stopnicami klasičnega ali sodobnega izgleda. Stopnice so širinsko lepljene, kar zagotavlja večjo dimenzijsko stabilnost, hkrati pa se odlično prilagajajo in estetsko dopolnijo prostore. Stopnice v ponudbi so prilagojene tudi za manjše prostore, saj ponujajo odlične prostorske rešitve.

Notranja vrata

Unikatno oblikovanje ter kreiranje po vaših željah poudari uporabnost kombinacij različnih površin lesa in dodatno oplemeniti vaš dom z domačnostjo, razgibanostjo, eleganco in varnostjo.

Na prvi pogled podobna vrata se razlikujejo v furnirju, v intarzijah pa ubrano zažarijo kombinacije domačega in eksotičnega lesa, ki ga spreminjamo v prave male mojstrovine v številnih različicah glede na izbor barv, dodelave in detajlov.

Dodatna oprema

Že sprememba opreme le dnevne sobe lahko popolnoma spremeni občutek bivanja v celem domu.

Ali pa po dolgih letih enoličnosti osveži dom z novo energijo in sproži občudovanje prijateljev in sosedov. Vsakodnevni občutek veselja ob prihodu domov je več kot vreden relativno skromne naložbe, s katero novo pohištvo in dekoracija ustvarita vtis popolne skladnosti. Še toliko bolj, če nam pri opremi pomagajo strokovnjaki z izkušnjami in odličnimi izvajalci, ki načrtovano naredijo otipljivo.

Pri Mizarstvu  Sever je vaše zadovoljstvo naše vodilo!